Πλεονεκτήματα εικονικής διακόσμησης

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εικονικής διακόσμησης είναι ότι είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αναδείξετε τις δυνατότητες ενός ακινήτου. Αντί να ξοδεύουμε χρήματα για φυσική διακόσμηση, η εικονική διακόσμηση μας επιτρέπει να αλλάξουμε γρήγορα και εύκολα το στυλ ενός δωματίου ή να διακοσμήσουμε πολλές ιδιοκτησίες άμεσα. 

Οι υπηρεσίες εικονικής διακόσμησης περιλαμβάνουν τη χρήση υψηλής ποιότητας ψηφιακών επίπλων, διακοσμητικών στοιχείων και αξεσουάρ που επιλέγονται προσεκτικά για να συμπληρώσουν το στυλ του ακινήτου. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών διακόσμησης για να ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις.

Οι τελικές εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγγελίες ακινήτων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ακόμα και σε 3D εικονικές περιηγήσεις βοηθώντας στην απόκτηση πιθανών αγοραστών και ενοικιαστών

IMG_9029
IMG_9028
Γιατί να επιλέξετε την εικονική διακόσμηση?

Κανένας λόγος πλέον να ασχοληθείτε με διακοσμητές, να νοικιάσετε ακριβά έπιπλα και διακοσμητικά και να περιμένετε να εγκατασταθούν όλα αυτά. Μόνο με μερικά κλικ και με μερικές βελτιώσεις, κάθε δωμάτιο μπορεί να γίνει φινετσάτο, κομψό και ελκυστικό. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο όφελος της εικονικής διακόσμησης. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

 • Η εικονική διακόσμηση βοηθά τους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν μια καλύτερη ιδέα για τις δυνατότητες των δωματίων ενός σπιτιού με αποτέλεσμα να δεθούν συναισθηματικά γι αυτό που τους προσφέρετε.
 • Βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων σε αντίθεση με την κλασική διακόσμηση.
 • Τα αποτελέσματα των εικονικών διακοσμήσεων μπορούν να είναι διαθέσιμη εντός 24 ωρών.

Προσφέρουμε εικόνες υψηλής ποιοτητας  τόσο ρεαλιστικές, που δεν διακρίνεται αν είναι πραγματικές ή ψηφιακά δημιουργημένες.  Ως αποτέλεσμα, τα ακίνητά σας πωλούνται πολύ πιο γρήγορα στην τιμή που ζητάτε ή και πάνω από αυτήν.

Χαρακτηριστικά

Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εικονικής διακόσμησης είναι:

 • Υψηλής ποιότητας ψηφιακά έπιπλα και διακόσμηση
 • Μεγάλο εύρος επιλογών σχεδίων
 • Ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος προβολής των δυνατοτήτων ενός ακινήτου
 • Δυνατότητα γρήγορης και εύκολης αλλαγής του στυλ ενός δωματίου
IMG_9027
IMG_9026

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την εικονική διακόσμηση;

 • Οι κτηματομεσίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εικονική διακόσμηση για να δημιουργήσουν ελκυστικές και ρεαλιστικές εικόνες των ακινήτων για τις καταχωρίσεις και τις εικονικές περιηγήσεις τους, ώστε να κάνουν τα ακίνητα πιο ελκυστικά στους πιθανούς αγοραστές και ενοικιαστές.
 • Οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εικονική διακόσμηση για να παρουσιάσουν τα άδεια διαμερίσματα στις πολυκατοικίες, ώστε να δώσουν στους πιθανούς ενοικιαστές μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα είναι ο χώρος όταν επιπλωθεί.
 • Οι ιδιοκτήτες κατοικιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εικονική διακόσμηση για να μετατρέψουν ένα άδειο ή ένα ελάχιστα επιπλωμένο σπίτι πιο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές και μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εικόνες στις αγγελίες ακινήτων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και στις εικονικές περιηγήσεις.
 • Οι εργολάβοι και οι αρχιτέκτονες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εικονική διακόσμηση για να παρουσιάσουν τις μελλοντικές εγκαταστάσεις και τα κτίριά τους, ώστε να δώσουν στους πιθανούς αγοραστές μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα είναι το τελικό προϊόν.

Είμαστε βέβαιοι ότι η εικονική διακόσμηση θα αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στις στρατηγικές  μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς η εικονική διακόσμηση μπορεί να ωφελήσει το ακίνητό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ζητήστε Προσφορά
IMG_9025