FAQ
  Κατανοούμε ότι μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, γι' αυτό και συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε. Εάν έχετε κάποια ερώτηση που δεν καλύπτεται εδώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  Τι είδους υπηρεσίες προσφέρετε;

  Προσφέρουμε επαγγελματική φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση, 3D εικονικές περιηγήσεις, Virtual Staging και εναέριες λήψεις με drone. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας “Υπηρεσίες” για περισσότερες πληροφορίες.

  Πόσο καιρό χρειάζεται για να παραλάβω το τελικό προϊόν;

  Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την παραλαβή του τελικού προϊόντος εξαρτάται από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που έχουν ζητηθεί και την πολυπλοκότητα του έργου σας. Θα σας δώσουμε έναν εκτιμώμενο χρόνο διεκπεραίωσης κατά την έναρξη του έργου σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τηρήσουμε ή να υπερβούμε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

  Πώς χειρίζεστε το ιδιωτικό απόρρητο;

  Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των πελατών μας. Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα τις χρησιμοποιήσουμε μόνο για την ολοκλήρωση του έργου σας. Έχουμε επίσης λάβει μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

  Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί σας;

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα μας “Επικοινωνία” για να μας στείλετε μήνυμα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό.

  Διατηρείτε τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών σας ή μεταβιβάζονται στον πελάτη κατά την αγορά τους?

  Ναι, διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα, όπως είναι συνηθισμένο στη βιομηχανία της φωτογραφίας.  Ωστόσο, η πολιτική μας σας δίνει ένα μεγάλο πεδίο για το τι μπορείτε να κάνετε με τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε προσωπική χρήση, απλώς δεν μπορούν να πωληθούν με σκοπό το κέρδος.

  Προσφέρετε πακέτα ή χρεώνετε με την ώρα;

  Προσφέρουμε μια ποικιλία από διαφορετικά πακέτα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών πελατών. Εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις που δεν εντάσσονται σε κάποιο από τα πακέτα μας, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση.

  Μπορώ να ζητήσω συγκεκριμένες λήψεις ή οπτικές γωνίες για τη φωτογράφηση ή τη βιντεοσκόπηση μου;

  Βεβαίως! Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό προϊόν, γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε μαζί μας τα συγκεκριμένα αιτήματα λήψης ή οπτικής γωνίας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα υλοποιήσουμε στο θέμα του έργου σας.

  Προσφέρετε υπηρεσίες ρετουσαρίσματος ή επεξεργασίας;

  Ναι, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες επεξεργασίας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ρετουσάρισμα, χρωματική διόρθωση και άλλους τύπους επεξεργασίας. Εάν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα, ενημερώστε μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα ικανοποιήσουμε.

  Τι είναι η 3D εικονική περιήγηση;

  Μια 3D εικονική περιήγηση είναι μια ρεαλιστική, διαδραστική αναπαράσταση ενός φυσικού χώρου, στην οποία μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν τον χώρο σαν να ήταν φυσικά παρόντες, χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή την οθόνη αφής τους για να περιηγηθούν και να κοιτάξουν γύρω τους.

  Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω μια 3D εικονική περιήγηση για να προωθήσω την επιχείρησή μου;

  Μια 3D εικονική περιήγηση μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ για επιχειρήσεις κάθε είδους. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε τον φυσικό σας χώρο ή το προϊόν σας με τρόπο πιο ελκυστικό και διαδραστικό από τις παραδοσιακές φωτογραφίες ή βίντεο. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε την περιήγηση στον ιστότοπό σας ή στις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να την καταστήσετε εύκολα προσβάσιμη στους πιθανούς πελάτες σας.