Villa Samba42
Αποτυπώνουμε εικόνες και δημιουργούμε αξία

Η Moonshot Productions αποτελείται από  μια ομάδα παθιασμένων και έμπειρων επαγγελματιών οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην δημιουργία εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες τους. 

Η ομάδα μας αποτελείται από ταλαντούχους φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς τρισδιάστατων εικονικών περιηγήσεων, οι οποίοι έχουν βαθιά γνώση των τελευταίων εξελίξεων, σε τεχνικό και τεχνολογικό επίπεδο, του κλάδου. Εκπαιδευόμαστε και καινοτομούμε διαρκώς για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του τομέα μας.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τους χώρους ,τις στιγμές και τις υπηρεσίες σας μέσω της εξεζητημένης βιντεοσκόπησης και της καλλιτεχνικής φωτογραφίας μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να αποτυπώνουμε τον μοναδικό χαρακτήρα των περιστάσεων και την ατμόσφαιρα των χώρων σας με σκοπό την παρουσίαση τους με τρόπο που αποτυπώνει πραγματικά το όραμα σας ώστε  να βρίσκει απήχηση στο κοινό σας.

Villa Nafsithoi9
Το όραμα σας, το πάθος μας

Πιστεύουμε ότι τα οπτικοακουστικά μέσα έχουν τη δύναμη να αφηγούνται ισχυρές ιστορίες και να προσελκύουν το κοινό με τρόπο που δεν μπορούν να το κάνουν μόνο οι λέξεις. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών και στην ανάπτυξη στενών σχέσεων με τους πελάτες μας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση και 3D εικονικές περιηγήσεις. Οι φωτογραφικές μας υπηρεσίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως η κτηματομεσιτική αγορά, ο τουρισμός και η φιλοξενία, οι χώροι εκδηλώσεων και άλλα. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες βιντεοσκόπησης για κλάδους όπως ακίνητα, ξενοδοχεία, Custom projects και βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στην Moonshot Productions, ειδικευόμαστε επίσης στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης με drone για ένα ευρύ φάσμα πελατών. Είτε χρειάζεστε εντυπωσιακές εναέριες λήψεις για μια ακίνητη περιουσία, είτε κάλυψη εκδηλώσεων, είτε μοναδικές οπτικές γωνίες για ένα διαφημιστικό έργο, διαθέτουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Εκτός από την παραδοσιακή φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, προσφέρουμε ακόμα 3D εικονικές περιηγήσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να βιώσουν και να εξερευνήσουν τους χώρους με έναν καθηλωτικό τρόπο. Αυτές οι περιηγήσεις είναι ιδανικές για να δώσουν ζωή σε σχεδόν κάθε τύπο χώρου και να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Το πάθος είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μεγάλο επίτευγμα, και εμείς είμαστε παθιασμένοι με το να αποτυπώνουμε τον μοναδικό χαρακτήρα των ιδιαίτερων χώρων και υπηρεσιών σας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας και του εξοπλισμού, ώστε να διασφαλίζουμε ότι η δουλειά μας είναι πάντα στα υψηλότερα επίπεδα.

Η Moonshot productions προσεγγίζει κάθε έργο με μια αίσθηση φιλοδοξίας και δημιουργικότητας, πιέζοντας συνεχώς τους εαυτούς μας να φτάσουμε σε νέα επίπεδα ώστε να πετύχουμε το αδύνατο. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πέρα από το συνηθισμένο και να δημιουργούμε κάτι πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό. Πιστεύουμε ότι για να πετύχεις σπουδαία πράγματα, πρέπει να ρισκάρεις και να στοχεύσεις στο φεγγάρι.

Οι 3 πυλώνες που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και το όραμά μας.

  • Έμπνευση
  • Πάθος
  • Καινοτομία

Επιτρέψτε να αποδώσουμε ζωή στο όραμα σας με τις υπηρεσίες μας. 

Moonshot Productions 

Ο όρος “Moonshot” χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει ένα τολμηρό και φιλόδοξο σχέδιο που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κλάδο. Συνδέεται με την ανάληψη μεγάλου ρίσκου για την επίτευξη κάτι σπουδαίου, και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να κάνουμε με το περιεχόμενό μας. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όρια του δυνατού στον κόσμο των ψηφιακών μέσων και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και ενημερωτικό και συναρπαστικό.

Η ομάδα μας αποτελείται από δημιουργικούς επαγγελματίες και λάτρεις της τεχνολογίας, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με το να ξεπερνούν τα όρια του δυνατού στον κόσμο των οπτικοακουστικών ψηφιακών μέσων. Ψάχνουμε πάντα για νέους και καινοτόμους τρόπους να αφηγούμαστε ιστορίες και φροντίζουμε να δημιουργούμε περιεχόμενο που ξεχωρίζει.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τη δουλειά μας μαζί σας και ελπίζουμε ότι θα μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.

Οι Υπηρεσίες μας
william-thomas-ny6tO4ItOEY-unsplash