Λήψεις με Drone

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει φέρει πολλές αλλαγές τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά ένα πράγμα παραμένει σταθερό: οι άνθρωποι θέλουν να προβάλλονται οι εταιρείες τους. 

Σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ανταγωνιστικές, οι εταιρείες έχουν διαπιστώσει ότι πρέπει να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και να γίνουν πιο δημιουργικές με τον τρόπο που προωθούν τις υπηρεσίες τους.

Στη Moonshot Productions προσφέρουμε μια νέα προοπτική στη φωτογραφία και στο βίντεο με την χρηση Drone. Τα Drone μας, τα οποία χειρίζονται πιστοποιημένοι πιλότοι, παρέχουν μια διαφορετική οπτική γωνία παρέχοντας λήψεις εντυπωσιακών εικόνων από ακίνητα, τοπία και εκδηλώσεις.

Εξυπηρετούμε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, όπως ακίνητα, κατασκευές, εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Οι υπηρεσίες αεροφωτογράφησης με drone προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του ακινήτου ή της τοποθεσίας, καθιστώντας την ιδανική για την προβολή της διάταξης, του μεγέθους και του περιβάλλοντος χώρου του ακινήτου, ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς παρακολούθησης της προόδου μια κατασκευής καθώς και σε τομείς έρευνας και χαρτογράφησης.

Κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας, γι’αυτό χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξοπλισμού drone για να παρέχουμε εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

DJI_0914-Edit
Χαρακτηριστικά εναέριων λήψεων

Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των εναέριων λήψεων με drone περιλαμβάνουν:

  • Πλάνα υψηλής αισθητικής: Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα drone της αγοράς για να διασφαλίσουμε ότι τα εναέρια πλάνα είναι διαρκώς κορυφαίας ποιότητας. 
  • Προσαρμοσμένα πακέτα: Η εταιρεία μας προσφέρει μια σειρά από πακέτα και επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας.
  • Γρήγορη παράδοση: Η εταιρεία μας κατανοεί τη σημασία του χρόνου και θέτει τις προτεραιότητες της διαδικασίας αναλόγως, διατηρώντας παράλληλα το υψηλότερο επίπεδο στην ποιότητα.
  • Επεξεργασία : Η ομάδα όπου εξειδικεύονται στην επεξεργασία εικόνας, προσφέρει μοναδικές τεχνικές όπου βελτιώνουν την αισθητική και την ποιότητα της τελικής εικόνας. 
Μια νέα προοπτική σε φωτογραφία και βίντεο
mikael-stenberg-4Modm9afAjs-unsplash
nathan-dumlao-eFRoXgk_z7U-unsplash

Οι υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα στην επιχείρησή σας και να αυξήσουν την αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά.

Ζητήστε Προσφορά